Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szolgáltatások

A Magyar Kultúra Kiadó webáruházában kínált termékek mellett az alábbi szolgáltatásait ajánlja az Önök figyelmébe:

DIGITA - online oktatásirendszer

A Digita online rendszerét a Magyar Kultúra Kiadó Kft. fejlesztői csapata hívta életre egy több éves tervezői és fejlesztési projekt eredményeként. A Digita célja, hogy a földrajzi és időbeli korlátokat áthidaló tudásmegosztó-központként működjön, ahol a hobbi kurzusok éppúgy helyet kaphatnak, mint az akkreditált tananyagok. Saját fejlesztésű, egyszerűen használható szerkesztőfelületet biztosít, melynek segítségével változatos, interaktív kurzusok, tananyagok, online publikációk és folyóiratok  hozhatók létre és tehetők közzé.

A Digita ideális közvetítő csatorna az online oktatásra, mely továbbképzések, vizsgák, tanulmányi versenyek lebonyolítására is alkalmas. Egyéni, intézményi kiadói vagy vállalati szinten is az igényeknek megfelelő lehetőségeket kínál az oktatásra és a tanulásra.

A tananyagszerkesztés során lehetőség van saját, egyedi arculat használatára az egységes megjelenés érdekében. A felület az egyéni oktatás és tanulás mellett lehetőséget biztosít az érdeklődési kör mentén szerveződő közösségek kialakítására is.

Legyen Ön is részese a Digita közösségi élményének!
 

TÁLTOS NYOMDA - digitális nyomdai termékek, grafikai szerkesztés

Grafikai tervezést valamint pontos, precíz nyomdai kivitelezést kínálunk Önnek és cégének. Forduljon hozzánk bizalommal és szívesen segítünk egyedi ötletek megvalósításában nyomdai szaktanácsadásaink során. Nyomdánk fő profiljába tartozik a prospektus, névjegykártya, katalógus, egyedi nyomtatványok, kis példányszámú könyv, CD/DVD borító (digipack), képeslap, meghívó, naptár, oklevél, emléklap, plakát, szórólap, fotóújság, egyedi nyomdai termékek versenyképes árakon és kiváló minőségben történő előállítása. 


Cégünk CD/DVD sokszorosításban és a nyomdaiparban szerzett sokéves tapasztalatával várja kedves Ügyfeleit!

 

ZENEKÁPOLNA - Harmónia Hangstúdió - professzionális hangfelvételek készítése

Örömünkre szolgál, ha ellátogatott honlapunkra. Bízunk benne, hogy ezt követően személyesen is megtapasztalja – akár muzsikusként, akár koncertlátógatóként – azt a csodálatos élményt, amit a Zenekápolna nyújt. Az épület különlegesen kialakított akusztikai terei hangfelvételek készítésére és koncertek rendezésére egyaránt alkalmasak. 

Csend, nyugalom és igényes környezet fogadja az ide látogatót. A teljesen tiszta hangzás élménye, a bensőséges hangulat igazi lelki feltöltődést ad a muzsikusoknak és a hallgatóknak egyaránt. 


Szeretettel várjuk.