Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek

A fogyasztót a termékkel kapcsolatosan megillető jogokat a 2013. évi V. törvény (Ptk, a 45/2014. (11.26) Korm. rendelet, a 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, valamint a 19/2014. (IV.29.) NGM rendelet szabályozza.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 napon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Elállás esetén a terméket saját költségen küldd vissza, és a megérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük a visszaküldött termék(ek) vételárát, valamint az esetlegesen felmerült, törvényileg meghatározott egyéb költségeket. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Expressz kiszállítás esetén a normál árú házhoz szállítási díjat térítjük vissza. Az átvétel módja nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

Nem gyakorolhatod az elállási jogot könyv, CD-lemez, DVD-lemez, hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányának vásárlása esetében; ha a csomagolást felbontottad; romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében; személyre szabott tétel rendelése esetén; illetve felbontott egészségügyi és higiéniai termékek esetén.

Ha a megrendelt árucikk hibás, akkor a hatályos szavatossági jogok mentén történik a javítás, illetve a csere.