Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dobszay László: Szolfézskönyv zeneiskolásoknak 3.

Ár:
2.600 Ft (2.476 Ft + ÁFA)

Dobszay László: A hangok világa III. átdolgozott kiadása

nyomtatott és interaktív digitális kiadás

Kiadó: Editio Musica Budapest
Katalógusszám: emb083
ISBN: Z. 20028
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 927 Ft
Várható szállítás: 2023. március 28.
Menny.:db

Leírás

Szolfézskönyv zeneiskolásoknak 3. a Dobszay-féle szolfézskönyv teljesen megújított és átdolgozott kiadása. Az új tankönyv nemcsak küllemében vonzóbb, hanem számos új feladatot, műzenei szemelvényt és zenehallgatási anyagot is tartalmaz, amelyek a szolfézs- és a hangszeroktatás kapcsolatát erősíthetik. A kötetben való tájékozódást segítik a piktogramok, a színes illusztrációk, valamint az elméleti ismeretanyag, az olvasmányok és az érdekességek grafikai kiemelése. Az elméleti ismeretek megértését rövid definíciók és ábrák támogatják.

A tankönyvek digitális tananyagként is elérhetők a digikotta.hu oldalon: diák- és tanári változatban. A digitális kiadás online megoldható feladatokat és hangfelvételeket is tartalmaz. A nyomtatott kiadványban található egyedi kódokkal kedvezményes áron lehet megvásárolni a digitális változatokat.

A tankönyv három részből áll; az első két kötettel ellentétben itt a tananyagot nem osztották évszakokra. A kötet csaknem felét kitevő I. rész főként új stílusú magyar népdalokat és 16-17. századi magyar és nyugat-európai táncdallamokat tartalmaz. A II. rész középkori és kora reneszánsz dallamokat, angol nép- és műdalokat közöl, a III. rész pedig francia, német és olasz népdalok mellett elsősorban bécsi klasszikus stílusú műzenei szemelvényekre épül. A szolfézskönyv több példáját A hangok világa IV. kötetéből vették át.

.

Paraméterek

Borító Puhatáblás
Oldalszám 306