Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A szavak építőelemei

Ár:
1.590 Ft (1.514 Ft + ÁFA)
Készség- és képességfejlesztő munkafüzet az olvasás előkészítő időszakára
Kiadó: Magyar Kultúra Kiadó Kft.
Katalógusszám: MKK082
ISBN: 978-615-5746-08-6
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 927 Ft
Várható szállítás: 2019. december 12.
Menny.:db

Leírás

Tanítóként rengeteg módszert, játékot alkalmazunk, hogy a gyermekek minél könnyebben megszerezzék az olvasás és az írás elsajátításához szükséges készségeket. Az évek során azt tapasztaltuk, hogy első osztályban nagy hangsúlyt kell fektetni az alapkészségek fejlesztésére. Fontos, hogy az előkészítő időszak nagyon alapos legyen. Olyan tevékenykedtető munkafüzetet állítottunk össze, melyben mindvégig szem előtt tartottuk ezt az irányelvet.

AZ ÉN ÁBÉCÉM tankönyvekre támaszkodva haladtunk a hangok megismerésével. Minden hang előhívására sok időt hagyva, játékos feladatokon keresztül jutunk el odáig, hogy a gyermekek az olvasás megkezdésére már meg tudják különböztetni egymástól a beszédünk szavait alkotó magánhangzókat és néhány mássalhangzót is. Kiemelten kezeljük a hangok differenciálását, aminek segítségével sokat fejlődik a gyermekek beszédészlelése.

Fontosnak tartjuk a kicsik beszédértésének, ritmusérzékének fejlesztését is, ezért minden hanghoz mondókát, verset is kapcsoltunk.

A szótagokra, hangokra bontásnál használt ábráknál ügyeltünk arra, hogy a képek a kicsik számára érthetőek, egyértelműek legyenek.

A feladatok összeállításánál fontos szempontnak tartottuk a nehézségi fokozat betartását, ami a tanórai differenciálásra is lehetőséget ad.

A munkafüzetben nemcsak az olvasáshoz szükséges alapkészségek fejlesztéséhez találnak feladatokat, hanem az íráshoz is (pl.: irányok gyakorlása, alak-háttér megkülönböztetése, szerialitás, finommotorika és figyelem fejlesztése).
Reméljük elnyeri az Önök tetszését és meghatározó segédeszközként tudják használni.

Paraméterek

Borító Irka
Oldalszám 74
Nyelv magyar
Méret 210 x 295 mm
Súly 214 g